Reparatii calculatoare

Calculatorul dumneavoastra scoate un sunet neobisnuit, se misca foarte lent sau nu mai porneste. Apelati la serviciile noastre si va putem ajuta in cel mai scurt timp posibil.

Reparatii imprimante

Imprimantele sunt periferice indispensabile in cadrul unei firme, usor de instalat in general, insa unele modele va pot da batai de cap. Executam diagnosticari si reparatii.

Depanare software

Aplicatia nu mai porneste sau nu se mai conecteaza la baza de date? Fractal Studio sta la dispozitia dumneavoastra pentru a rezolva orice problema legata de software in cel mai scurt timp.

Devirusari PC

Virusii sunt tot mai prezenti in calculatoarele noastre. Simti ca nu mai ai solutii? Apeleaza la noi. Folosim solutii profesionale, croite pe masura si nevoile firmei tale!

Instalare antivirus

Virusarea unui calculator va conduce la pierderea sau criptarea unor date foarte importante pentru firma dumneavoastra. Pentru a preveni acest lucru oferim solutii de antivirus avantajoase si eficiente.

Instalare Windows

Instalarea Windows-ului fara a pierde datele importante va da batai de cap? Apelati cu incredere la serviciile noastre si va instalam sistemul de operare fara a ramane fara date importante.

Instalare drivere

Calculatorul se deconecteaza frecvent de la reteaua de internet sau touchpad-ul laptopului nu raspunde corect la comenzi? Este foarte probabil ca driverele sa fie instalate incorect. Noi va putem ajuta.

Optimizare sistem de operare

Pentru situatiile in care sistemul de operare merge din ce in ce mai greu, timpul de pornire este din ce in ce mai lung, oferim servicii de optimizare sistem de operare.

Reparatii laptop

Laptopul dumneavoastra scoate un sunet neobisnuit, se misca foarte lent sau nu mai porneste. Apelati la serviciile noastre si va putem ajuta in cel mai scurt timp posibil.

Curatare ventilator laptop

Cand laptop-ul se incinge si ventilatorul produce mult zgomot desi nu este suprasolicitat, va putem ajuta, folosind uneltele potriviteácu serviciul de curatare a ventilatorului.

Curatare ventilator PC

Cand calculatorul se incinge si ventilatorul produce mult zgomot desi nu este suprasolicitat, va putem ajuta, folosind uneltele potrivite,ácu serviciul de curatare a ventilatorului.

Upgrade componente PC

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece iar calculatorul dumneavoastra ramane in urma. Fractal Studio va sta la dispozitie cu servicii de upgrade ale componentelor PC pentru a fi mereu in pas cu tehnologia.

Backup date

Oferim servicii de backup pentru a preveni situatiile in care unele fisiere au fost sterse din greseala sau calculatorul a fost criptat de un virus de tip ransomware si datele nu mai pot fi recuperate.

Recuperare date

Ati pierdut date sau le-ati sters din greseala din recycle bin? In cele mai multe cazuri se pot recupera daca inchideti imediat calculatorul si apelati la unul din specialistii nostri.