logo

.
Monday 11th of December 2017    

Login Form
feed-image Feed Entries
Home Instalare windows
Cablare retele structurate
Instalare retele structurate
Majoritatea firmelor detin mai mult de un calculator, caz in care se iveste necesitatea de a le interconecta pentru a putea partaja documente, pentru a folosi aceeasi imprimanta pentru mai multe calculatoare sau pur si simplu pentru a avea acces la internet. Pentru aceasta exista retelele. 
Retelele uzuale au in componenta un server si mai multe statii. Serverul poate fi un calculator cu un sistem de operare de tip server sau un router simplu de internet. Statiile sunt calculatoarele care sunt interconectate si gestionate de server.  


 
Service conexiune internet
Pentru acasa, sau pentru oaspetii care vin la firma dumneavoastra si doresc sa se conecteze la internet, aveti nevoie de o retea wireless. Retelele wireless nu se folosesc pentru birouri cu multe calculatoare.
 
VPN
Evaluare utilizator: / 5
Cel mai slabCel mai bun 
Aveti doua sedii de firma? Ambele au calculatoare? Cu siguranta aveti nevoie de o retea VPN. Reteaua VPN interconecteaza doua retele din doua locatii diferite si le face sa se comporte ca una si aceeasi retea. In felul acesta, se pot accesa aceleasi documente, baze de date si soft-uri. de catre utilizatorii ambelor retele. 
 


Polls

Cand calculatorul nu mai merge...
 

Antivirus

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Statistics

Număr afişări conţinut : 132729
bottom

top

Latest News

Popular


bottom

Motorizat de Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, what is tiff. Valid XHTML and CSS.