logo

.
Thursday 23rd of November 2017    

Login Form
Home Articole Control parental Control parental
Control parental PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 27 Iunie 2009 18:14

     Stiati ca peste jumatate din internet are continut pornografic? Stiati ca majoritatea molestatorilor de copii isi gasesc victimele cu ajutorul intenetului? Aveti un copil de varsta prescolara sau scolar care are un calculator conectat la internet? Pentru detalii consultati site-ul dedicat protectiei copiilor pe internet: internetsigur.ro

Pentru a-l proteja exista doua tipuri de solutii:

 

  1. Prima este instalarea unui soft specializat in filtrarea continutului web si supravegherea activitatii de surf a copiilor. Puteti folosi cu succes K9 Web protect. Este un soft gratuit cu care puteti supraveghea activitatea copilului pe internet, puteti restrictiona accesul la site-urile nepotrivite pentru varsta lui, puteti programa orele de acces la internet. K9 foloseste un sistem de ranking (notare) asemanator motoarelor de cautare gen Google, pentru a clasifica site-urile din internet in functie de continutul lor. Baza lor de date depaseste la ora actuala 15 mil. de ranking-uri. 
  2. A doua, este apelarea la componenta de control parental a produsului Bitdefender Internet Security. Cu el puteti restrictiona accesul la site-uri dupa anumite cuvinte cheie, puteti rationaliza accesul la internet cu intervale orare, sau puteti da acces doar la cateva site-uri cuprinse intr-o lista pe care o alcatuiti dvs. 

 

Pentru detalii contactati-ne 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 24 Martie 2012 07:44
 

Polls

Cand calculatorul nu mai merge...
 

Antivirus

Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Statistics

Număr afişări conţinut : 131723
bottom

top

Latest News

Popular


bottom

Motorizat de Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, what is tiff. Valid XHTML and CSS.